Neej, ik kom niet van een andere planeet!

Ik, een gewoon mens, geboren op deze wereld, samen met ongeveer 7,5 miljard andere mensen ben van hetzelfde vlees en bloed. Vlees en bloed gegeven door god! Van hem mag ik zijn zoals ik door hem ben gemaakt. Ergens op deze wereld lopen ‘soortgenoten’ van me rond. De vraag is alleen waar? In mijn dagelijks leven ben ik ‘gewoon een vreemd iemand’ met schijnbaar aparte humor, andere tikjes, rare opmerkingen of gewoon niet goed genoeg voor de buitenwereld. Dit is wat dezelfde mensen kunnen zeggen die óók door god zijn gemaakt. Lees hier het hele verhaal!

  3 comments for “Neej, ik kom niet van een andere planeet!

 1. 3 maart 2018 at 20:34

  Ik denk dat ieder mens gewoon uniek is en ook gewoon vooral zichzelf moet blijven en uit moet gaan van zijn eigen kracht.

 2. 3 maart 2018 at 20:46

  Grappig om over na te denken, ik ben heel vaak ‘h erkent’ om dat ik op iemand lijk. Minachten heb een mainstream gezicht haha. leuke blog!

  • admin
   8 maart 2018 at 23:00

   Bedankt voor je compliment!
   Kom snel terug voor nieuwe blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

-voor cookie en privacyinformatie klik hier-