TV kijken is aan het werk gezet worden!

Beste lezer, ervaar jij het ook? Als je de TV aanzet, dat je meteen weer aan het werk wordt gezet? Wat vind je ervan? Aan de ene kant wordt geadviseerd om af te vallen of op gewicht te blijven, en aan de andere kant is je TV steeds meer een restaurant met de beste koks aan het worden. Daarnaast mogen we ervoor zorgen dat onze werkschoenen in de kamer staan zodat we zo snel mogelijk weer kunnen klussen als er weer een verhuis of verbouw programma is te zien. Geld moet rollen, laat ik het maar zo zeggen…

Begint dit niet wat eentonig te worden? Elke dag weer dit soort programma ‘s? Op zoveel zenders? En niet te vergeten, ‘wie is het beste talent, of wie is de beste uitslover? Op dit soort programma ‘s worden we tegenwoordig ‘getrakteerd’. Ook niet te vergeten, al deze programma ‘s tussen de reclame door? Blijkbaar willen ze dat we elk kwartier naar de WC gaan… De eindconclusie: Werkend dik worden en vooral de beste zijn!

Ach, gelukkig is er ook nog internet dat naast TV steeds meer de huiskamer-avond gaat bepalen. Daar vind je ook nogeens leuke dingen zoals blogs en vele andere dingen waar we wél zelf onze favoriete dingen op kunnen bekijken. Daarnaast volgen we elkaar allemaal, en dát is al één en al sensatie. Een lach of een traan, een like of een reactie, lief of minder lief, en natuurlijk moeten we onszelf niet vergeten te posten met bijvoorbeeld een foto of een gebeurtenis van de dag. Dat laatste is nu net een optie voor bijvoorbeeld vlak voor het acht uur journaal. Ik zou zeggen, tot het volgende blog-artikel… Happy Internet!

  2 comments for “TV kijken is aan het werk gezet worden!

 1. Tania
  8 maart 2018 at 19:50

  Leuk geschreven en heel herkenbaar

  • admin
   8 maart 2018 at 22:55

   Dankje! Gelukkig zijn er ook nog bloggers die je kunt bijhouden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

-voor cookie en privacyinformatie klik hier-