Ik ben Irma, maar ik ben er niet

Mag ik me aan jullie voorstellen? Ik ben Irma, 33 jaar jong, maar ik ben er niet. Door depressiviteit ben ik enorm teruggetrokken en niemand die dat in de gaten heeft. Eén van mijn hobby ‘s is surfen, maar daar is in bed liggen voor in de plaats gekomen. Mijn partner, nouja, ex-partner had me gedumpt omdat ik het nodig had om tegen hem aan te leunen! Dankjewel Alexander, ik waardeer enorm met wat je hebt gedaan… Mijn tranen belanden in het niets omdat ik er alleen voor sta, ik sta alleen op deze wereld en de zon die schijnt niet voor me… Ik zie het als de ingang van de hel! Eenzaam loop ik eens door het park en ik zie een zoenend stel, daar in de buurt liggen twee smoorverliefden bij elkaar en genieten van hun picknick. Ik loop er langs en zeg ‘hoi’, maar er komt een héél stil ‘hoi’ terug en ze staren me even aan. Zien ze wat aan me? Straal ik mijn ongeluk en verdriet uit? Lees meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *