Uit elkaar gerukt! Zeer binnenkort…

Beste lezer, Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste verhaal heb gepubliceerd, maar ik heb nieuws: op zeer korte termijn komt een nieuw verhaal online te staan, namelijk ‘Uit elkaar gerukt’. Dit gaat over Bart en Hermien, zij zijn smoorverliefd op elkaar en krijgen een relatie nadat ze elkaar hebben leren kennen op Kreta. De ouders van Bart zijn hartstikke gek op Hermien, ze past goed binnen het gezin op de boerderij. Vanwege geloofsredenen wordt Bart niet geaccepteerd binnen het gezin waar Hermien is opgegroeid. Iets moois tussen de twee geliefden wordt keihard verbroken en er ontstaat verdriet, véél verdriet. Een stel, gemaakt voor elkaar, uit elkaar gerukt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *