Dagbesteding Samen Sterk

Beste lezer, sinds kort geef ik weer computercursussen, namelijk bij ‘Dagbesteding Samen Sterk’. In het verleden heb ik computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking of handicap. Ik vind dit erg dankbaar werk om te doen omdat je ziet dat mensen van het ene op het andere moment zich ‘transformeren’ in de digitale wereld. Woon jij in de Achterhoek of Liemers en heb jij interesse in een cursus of weet je iemand die graag wat zou willen leren? Laat dan een berichtje achter via www.dagbestedingsamensterk.nl Daarnaast biedt ‘Dagbesteding Samen Sterk nog meer activiteiten als dagbesteding, dus het is absoluut de moeite waard om sowieso een kijkje te nemen op de website.

Ik geef cursussen op allerlei gebied:
* PC en laptop
* Smartphone
* Tablet
* Bestandsbeheer
* Windows 10 gebruik
* Internet en E-mail
* Microsoft Office (Word Excel, PowerPoint, etc.)
* Je eigen website bouwen
* Bloggen

* En nog heel veel meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *